fredag 24 juli 2009

Dag 4

Idag åt frukost på olika ställen. Jag åt själv på restaurangen där man blev serverad, medan reseledaren hade en "day off". Jag hittade Liza, Johan, Mor och Ulla-Britt och tog mig en andra frukost.
Jag gav Johan nyckeln till vår hytt så han kunde få liv i pojken och det blev träning på däck nio för dom, Inte illa Johan! Vi tjejer badade bubbelpool och bastade.


Efter träningen tog även Henrik och Johan sig ett dopp innan det blev bastu. Ombord finns två olika typer av bastu, ång eller vanlig bastu. Här finns även ett spa men det kändes dyrt.


Vi bestämde oss för att ta en titt på hela fartyget så vi inte missat något. På däck sex hade vi missat en pub. Vi var lite torra i halsen så vi drack lite gott. Drinkar till Jenny och Liza. Tina och Ulla-britt drack vin och Henrik och Johan drack öl. Oftas när killarna drack öl blev det en oil tank, 75 cl Fosters Till dricken fick vi nötter.

Ombord finns ett casino, en teater/bio och en shopping gata. Ett poolområde utomhus och ett inomhus. Gym och löparbana. Med andra ord finns det mycket att göra.
Efter vi gått runt lite ombord och shoppat en del var det dags för en ny show, Johan Welton. En jonglör från Sverige som var med i Talang 2008. Ett mycket bra nummer.
Sen var det dags för middag. Alla var lite avslagna men vi njöt otroligt mycket av den goda mat vi bjuds på. Man var så hjälpsamma. Skalade tigerräkorna. Hjälpte till att ta bort skinet från kalkonen osv.Servicen ombord är bland det bästa vi varit med om. Efter maten delade vi ut lite extra dricks(ingår i resan). Detta uppskattades och man tackade och bugade.

Vi njut av solnedgången innan vi gick och la oss.

Inga kommentarer: