lördag 27 april 2013

Danmark

Jag och Henrik lånade Viktor och Alice och åkte snabb båten till Fredrikshamn och The Reef.

Då är vi på väg till Lövkvist.

Inte många som är vakna..Vi kom hem till familjen Lövkvist kl 9:00 och Mamma Carina hade bakat bröd så vi fick sätta oss vid ett välfyllt frukost bord. Mumsigt gott va det.
Efter frukosten så kollade vi lite på film innan det var dags att åka till båten och snälla pappa Anders körde oss till färjan. Men där va det ju en väntan och 2 otåliga barn..
Men båten är ju här! Varför får vi inte gå på?
Försökte förklara att det är redan en massa människor som åkt och nu måste dom städa innan vi får gå på och fylla på med bränsle, så båten orkar åka hela vägen till Danmark.
Viktor är först i kön!
 

 Nicke nyfiken har lagat jätte goda köttbullar och potatis mos.
 
Jodå! Fiskdamm hade dom på båten också..
Hello Kitty glass tänka sig!?
 När vi äntligen kom på båten så hade dom mat från Nicke nyfiken och Tänka sig Hello Kitty glass! Båt resan gick ganska så fort men att gå i den där långa långa bron det var trist! Man gick å man gick å man gick, Är vi aldrig framme?
 
Ska vi inte bada snart?
Äntligen!
Oj va mycket det fanns att göra här!
 
Vi vari vattnet i över 3 timmar och ingen ville egentligen gå upp, men det började kurra i magen. Det stod 2 pirater på väg in i restaurangen och Alice blev lite rädd men att hålla hårt i någons hand så gick det bra.
Det var buffé och Victor blev glad att man fick ta så många gånger man ville. Victor tog om 2 gånger med mat och 2 gånger med efterrätt. Sedan kom han på att han nog ville ha lite rökt lax också.
Alice tog om 1 gång med mat och 1 gång med efterätt.
Piraterna kom och frågade om Viktor ville vara med och leta efter skatten men han var för hungrig så han ville inte.
 
När vi sedan kom till rummet igen så spela Victor lite schack, Henrik slumrade framför tv.n och jag och Alice busade. Men det var 2 trötta barn och 2 trötta vuxna så vi gjorde oss redo att sova och somnade först det gjorde Henrik.

 

 
God natt!

4 kommentarer:

AndCa sa...

Så fina ni är! Detta äventyr kommer barnen att minnas för evigt! tack för att ni tog med er våra kärleksmonster på detta äventyr. Åker gärna med er nästa gång och då tar vi Charlie med oss tycker jag :-D Ser tyvärr inte vad det står i texten då det är så mörk bakgrund men jag låter bilderna tala för sig själva! Puss

Jenny Penny sa...

Va? är det mörk bakgrund? Jag ser den som vit.. Konstigt..

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

Vilken härlig helg ni hade, missade detta inlägg helt

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

Dags för ny resa snart :)